Rabobank De Langstraat wil ondernemende personen en bedrijven bij elkaar brengen. Om samen te werken met als doel de Langstraat sterker te maken. Op 8 maart komen Langstraatemakers samen met 10 concrete projecten, uitdagingen en issues waar jij wellicht aan kan bijdragen. Doe mee en meld je nog snel aan! Daar wordt iedereen beter van.

Een regio die goed bereikbaar is, voldoende uitdagende banen biedt en waarin iedereen bijdraagt aan een goed leefklimaat. Dat is onze droom voor de Langstraat. Rabobank De Langstraat wil graag samen met jou de eerste stap zetten om die droom te laten uitkomen.

We weten dat er heel veel ondernemende mensen en bedrijven zijn die willen helpen om de Langstraat sterker te maken. Wij willen die onzichtbare verbindingen, initiatieven en ideeën zichtbaar maken. Om mensen in beweging te brengen. Met een ambitie om de komende twee jaar samen 15 tot 20 projecten op te starten. We starten op woensdag 8 maart met ‘De Langstraat draait dóór’ een event waarbij je kennis maakt met de Langstraatemakers.

Door samen te werken bundelen we onze krachten én krijgen we meer voor elkaar. Dat is waar Onze Langstraat voor staat.

Graag nodigen wij je uit voor het event ‘De Langstraat draait dóór’ op woensdag 8 maart in het nieuwe kantoor van Rabobank De Langstraat in Waalwijk. Je bent welkom vanaf 17.45 uur, het programma start om 18.30 uur. Meld je alvast aan via de registratiebutton. Na registratie van je e-mailadres ontvang je een link om je aanmelding te bevestigen.

Wij kijken uit naar je komst.

Meld je nu aan!