Inschrijven

Voornaam*

Achternaam*

E-mail*

introducé meenemen?

Naam + Achternaam introducé

E-mail introducé

Over ‘de regio draait dóór’

Fijn wonen, leuk werken en makkelijk overal komen – lekker leven dus – doe je vooral in een regio die goed bereikbaar is, waar voldoende uitdagende banen zijn en waar goede voorzieningen bijdragen aan een prettig leefklimaat. Hoe zorgen we ervoor dat De Langstraat sterker wordt en niet inslaapt? Graag nodigen wij je uit voor de derde editie van ‘De regio draait dóór’ op woensdag 13 juni in het kantoor van Rabobank De Langstraat in Waalwijk. Maak kennis met Langstraatemakers die vooruit willen en draag bij aan concrete, actuele uitdagingen in onze mooie regio. We pitchen die avond diverse uitdagingen waar Langstraatemakers mee aan de slag gaan. Jij?

Tijdens deze bijeenkomst komen verschillende problemen – uitdagingen – op tafel waar deelnemers mee aan de slag kunnen. De rode draad van dit Rabobank-event? Hoe zorgen we ervoor dat De Langstraat sterker wordt en niet inslaapt? Ben of ken jij ook een Langstraatemaker? Doe mee! Kom naar deze derde editie van ‘De regio draait door’ op woensdag 13 juni in het kantoor van Rabobank De Langstraat in Waalwijk. Maak kennis met Langstraatemakers die ook vooruit willen en draag bij aan concrete, actuele uitdagingen in onze regio.

Je bent 13 juni welkom vanaf 17.45 uur, het programma start om 18.30 uur. Meld je hieronder aan via het online formulier. Na registratie ontvangt je een bevestiging van je aanmelding. Een paar dagen voor het evenement ontvang je meer informatie over het programma.

Inschrijven

Voornaam*

Achternaam*

E-mail*

introducé meenemen?

Naam + Achternaam introducé

E-mail introducé