Inschrijven

Naam + Achternaam*

E-mail*

introducé meenemen?

Naam + Achternaam introducé

E-mail introducé

Over ‘de regio draait dóór’

Fijn wonen, leuk werken en makkelijk overal komen – lekker leven dus – doe je vooral in een regio die goed bereikbaar is, waar voldoende uitdagende banen zijn en waar goede voorzieningen bijdragen aan een prettig leefklimaat. Hoe zorgen we ervoor dat De Langstraat sterker wordt en niet inslaapt?

Graag nodigen wij je uit voor het event ‘De regio draait dóór’ op woensdag 13 juni in het nieuwe kantoor van Rabobank De Langstraat in Waalwijk. Maak kennis met Langstraatemakers die ook vooruit willen en draag bij aan concrete, actuele uitdagingen in onze regio. We pitchen 13 uitdagingen waar Langstraatemakers mee aan de slag gaan. Jij?

 1. Bla, bla Langstraat: samen naar het werk levert veel op
 2. Een broedplaats voor startende bedrijven
 3. Arbeidsmigranten & goede integratie
 4. De Haven beter bereikbaar voor studenten
 5. Loon op Zand... poort tot de regio
 6. Freules markt: een streekproductenmarkt voor de Langstraat
 7. Hoe zetten we Leather Valley op de kaart?
 8. Kinderen leren waar ons eten vandaan komt
 9. Beroepen van de toekomst voor vijftigplussers
 10. Een levendige marktplaats voor stages
 11. Circulair ondernemen in Drunen en Elshout
 12. Meer doen voor eenzame ouderen: het is een een-tweetje

Verse ideeën, nieuwe samenwerkingen en veel goede zin om de Langstraat sterker te maken: dat is de belofte van ‘De regio draait door’. Tijdens deze bijeenkomst komen 13 problemen – uitdagingen – op tafel waar deelnemers mee aan de slag kunnen. De rode draad van dit Rabobank-event? Hoe zorgen we ervoor dat De Langstraat sterker wordt en niet inslaapt?

Ben of ken jij ook een Langstraatemaker? Doe mee en kom naar de tweede editie van ‘De regio draait door’ op woensdag 13 juni in het nieuwe kantoor van Rabobank De Langstraat in Waalwijk. Maak kennis met Langstraatemakers die ook vooruit willen en draag bij aan concrete, actuele uitdagingen in onze regio. Uit de tweede editie, afgelopen 22 november, zijn 7 projecten voortgekomen die onze regio sterker maken.

Je bent 13 juni welkom vanaf 17.45 uur, het programma start om 18.30 uur. Meld je hieronder aan via het formulier. Na registratie ontvangt je een bevestigen van je aanmelding. Een paar dagen voor het event ontvang je meer informatie over het programma.

Inschrijven

Naam + Achternaam*

E-mail*

introducé meenemen?

Naam + Achternaam introducé

E-mail introducé